Одсек за послове студије Баце Топличке Академије на 𝐈𝐈 Конгресу студената струковних студија Србије добио захвалницу за допринос конгресу. Извор: Блаце инфо Прес

Са поносом истичемо предности дуалног образовања на Одсеку за пословне студије Блаце, и о тој теми увек радо говоримо. Ипак, драже нам је када о томе причају наши студенти, из свог угла и искуства, нама најважнијег.

За “Блачку хронику” на Мостнет Телевизији Прокупље, говори Анђела Аврамовић, студент модула дуалног модела образовања на студијском програму Туризам и Немања Томић председник савеза студената Блаце.

Студенти студијског програма Туризам на Одсеку за пословне студије Блаце, боравили су на стручној екскурзији у Грчкој. Извор: Топличке вести
Топличка академија струковних студија и Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, потписали су уговор о пословно-техничкој сарадњи. Извор: Блаце инфо Прес
На штанду Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Топличка академија струковних студија представила је два студијска програма по дуалном моделу. Извор: Блаце инфо Прес
Топличка академија струковних студија представила два студијска програма по дуалном моделу на Сајму образовања у Београду. Извор: Топличке вести

Погледајте због чега је посебна и по чему ће остати упамћена екипа наших студената, коју је представила др Снежана Михајлов, руководилац Одсека, у емисији Шареница на РТС-у.

Извор: РТС Шареница 

Србија онлајн – мр Ивана Златковић, др Марко Гашић ( ТВ КЦН 20.06.2022)

Извор: ТВ Коперникус

ОДРЖАН ПРВИ САСТАНАК ПРОЈЕКТНОГ ТИМА МЕЂУНАРОДНОГ ЕРАСМУС+ ПРОЈЕКТА

Додела диплома – Одсек Висока пословна школа Блаце

Извор: ТВ РТС 1

Додела диплома на Академији струковних студија Јужна Србија, Одсек Висока пословна школа Блаце

Извор: ТВ Јефимија

Одсек за пословне студије Блаце 12. новембар 2021. године.

Извор: Мостнет Телевизија Прокупље

ТВ Лесковац емисија Јутро 07.09.2021. године, гост др Марко Гашић Професор струковних студија Одсека за пословне студије Блаце. 

Извор: ТВ Лесковац – Јутро

Јутарњи програм гост Марија Стојиљковић – Академија Јужна Србија Одсек за пословне студије Блаце 06.09.2021. године.

Извор: Мостнет Телевизија Прокупље

Одсек за пословне студије Блаце постао је чланица организације Међународне мреже царинских универзитета са седиштем у Аустралији 06.07.2021. године.

Др Снежана Михајлов, руководилац Одсека за пословне студије Блаце, говорила је о Конкурсу за упис нове генерације студената и плановима за наредну школску 2021/22. годину, приликом гостовања у емисији 150 минута ТВ ПРВА 28.06.2021. године.

Извор: ТВ Прва – 150 минута

Општина Куршумлија и Одсек за пословне студије Блаце – Академија Јужна Србија потисали уговор о сарадњи Извор: regionpress, 21. мај 2021.
Општина Блаце и Одсек за пословне студије Блаце – Академија Јужна Србија потисали уговор о сарадњи Извор:regionpress 29.април 2021.

Академија струковних студија ,,Јужна Србија“, Одсек за пословне студије из Блаца постоји више од 60 година. Већ 10 година ова високошколска установа ради и у Јагодини и за то време школовало се око 1.000 студената. Просторије ове устнове налазе се у Првој техничкој школи у Јагодини.

Извор: ТВ КЦН 13.04.2021

Одсек за пословне студије Блаце – Потписивање уговора о дуалном моделу 09.04.2021. године.

Извор: Мостнет Телевизија Прокупље 

ТВ Права 150 минута – Одсек за пословне студије Блаце – Потписивање уговора о дуалном моделу.

Извор: ТВ Прва – 150 минута

Ово је Србија – Одсек за пословне студије Блаце – Потписивање уговора о дуалном моделу.

Извор: РТС – Ово је србија

др Марко Гашић и спец. Горан Перић гости  јутарњег програма Јелена ТВ Јефимија 01.02.2021. године.

Извор: ТВ Јефимија – Јелена ТВ Јефимија

Свечана додела диплома 25. децембар 2019. година

Посета Високе пословне школе из Блаце Универзитету у Штутгарту  2013. године

Пола века традиције 2008. година

Размена студената – Штутгарт 2007. година

Размена студената – Штутгарт 2005. година